Spring Autume Winter Ngabuburit Hujan Siapkeun

Pondok Description:

rak sapédah ti Diadora kalawan seams taped. Duanana calana na jaket nu waterproof na windproof sarta boga kolom cai tina 5,000 mm tetep anjeun garing sarta nyaman. The rak hujan boga reflections pikeun pisibilitas alus, hiji kerah tambahan tinggi na cuffs ketang. Lila deui sleeves sleek on jaket nu nyadiakeun alus pas na kanyamanan di sela sapédah. Ganda adjustment Velcro dina cuffs ngidinan Anjeun pikeun tighten calana anjeun sabudeureun leg ka nyegah tina lalaki bray di drive. Hiji leyuran basajan tur éféktif anu bakal tetep calana anjeun nu lengkep. 

 

model: LOC030
tipe: hujan set
panutupanana: seleting
ukuran: S-2XL
lawon: 100% Polyamide 
warna: Neon-konéng / Hideung

jéntré produk

Tags produk

kaistiméwaan:
1.Fully angin sarta waterproof kolom / Cai: 5,000 mm 
2.Sleeves di cuffs jeung suku na di sisi
3.Reflexes: Front sarta pungkur 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !